Preguntes freqüents

Com podem trobar la recepta perfecta per a cada nou sabor de granini?

Obrir

Cada sabor nou és el resultat d'un exhaustiu procés d'elaboració. Per a cada beguda analitzem fins a 70 receptes per descobrir quins tipus de fruita i quins dels gairebé 150 ingredients naturals encaixen millor. I després són els consumidors els qui hauran de decidir. Els nostres exhaustius estudis ens permeten identificar el sabor que més agrada als nostres consumidors.

Quina és la temperatura ideal a què es potencia el sabor de les begudes granini?

Obrir

La temperatura depèn de la temporada de l'any i dels gustos personals de cadascú. Normalment es gaudeix millor dels sucs granini quan estan molt freds.

Les begudes de granini contenen conservants o colorants artificials?

Obrir

Les begudes de granini s'elaboren només amb productes naturals de gran qualitat. No contenen cap tipus de conservants ni colorants artificials.

Durant quant de temps es mantenen en bon estat els productes de granini?

Obrir

Tots els productes de granini tenen una data de caducitat a l'etiqueta. Un cop oberts, els productes s'han de guardar a la nevera i consumir en el termini de tres a quatre dies.

Quantes calories tenen les begudes de granini? On puc obtenir més informació sobre el valor nutricional i els ingredients dels productes?

Obrir

Tant en els envasos com en aquest lloc web podràs trobar informació detallada sobre les calories, els valors nutricionals i els ingredients. Només has de fer clic sobre la beguda de la qual vols obtenir més informació, a l'opció "tria el teu granini".

Per què algunes begudes de granini contenen sucres afegits?

Obrir

Cada tipus de fruita presenta les seves pròpies dificultats a l'hora de convertir-se en suc. Per exemple, les peres, els albercocs i els préssecs no es poden convertir en suc al 100% a causa de la seva consistència natural densa. També és molt difícil aconseguir un suc deliciós de l'aranja o de les groselles perquè el seu sabor és amarg. Només pel fet d'afegir sucre i aigua podem aconseguir una beguda d'un excel•lent sabor utilitzant aquest tipus de fruites. Així mateix, totes les fruites contenen, en major o menor mesura, sucres naturals com la fructosa, la glucosa o la sacarosa.

El contingut de fruita de les begudes de granini és tan alt com en altres marques de suc?

Obrir

El contingut mínim de fruita a les begudes de fruita està regulat per llei. Això depèn de les propietats de cada tipus de fruita corresponent com, per exemple, la consistència, el sucre o el contingut en àcids. És per aquest motiu que varia el contingut de fruita dels diferents sucs. Oferim un gran valor al harmoniós sabor de les nostres begudes granini, cosa que aconseguim tot seleccionant la fruita més saborosa, normalment superant el valor mínim establert per llei. El contingut de fruita de cada beguda de granini apareix clarament detallat a l'envàs.

D'on provenen les fruites que s'utilitzen a les begudes de granini?

Obrir

Adquirim la nostra fruita de moltes parts del món, sempre d'aquells llocs on la qualitat sigui la millor. La fruita fresca que utilitzem prové normalment dels seus països d'origen i, sempre que sigui possible, es compra en l'època de la collita. D'aquesta manera ens assegurem que les begudes de granini s'elaboren exclusivament amb la millor fruita completament madura.

Com s'obté la llarga durada dels productes granini sense conservants?

Obrir

Els productes de granini aconsegueixen una llarga durada de manera natural, mitjançant acurats mètodes d'escalfament i refredament, però sense afegir-hi conservants artificials. En els últims anys, granini ha iniciat un innovador procés anomenat ompliment asèptic en fred, un tractament que resulta molt poc agressiu per als sucs. A més a més, les nostres ampolles PET multicapa amb segellat al buit preserven el sabor i la qualitat dels nostres productes de forma segura.

Quan un suc de fruites és realment un suc de fruites?

Obrir

El veritable suc de fruites s'elabora amb fruita fresca al 100%. Es filtra o processa directament després d'esprémer o d'haver fet un concentrat. Aquest és normalment el cas de les fruites exòtiques, que són fruites que s'espremen al país d'origen i de les que s'extreu curosament l'aigua del suc. El resultat és un concentrat de gran qualitat, molt fàcil de transportar i que habitualment arriba a Europa per vaixell. Abans de l'embotellament, se li afegeix la mateixa quantitat d'aigua que s'hagi eliminat prèviament. D'aquesta manera, es garanteix una gran qualitat durant tot l'any, independentment de la collita real.

Què és exactament el nèctar de fruites?

Obrir

Fruites com el maracujà o l'aranja tenen un alt contingut d'àcid. D'altra banda, les fruites com el plàtan tenen una polpa molt compacta, amb un nivell d'aigua molt baix. En cas de realitzar sucs només amb aquestes fruites, el resultat seria d'unes begudes massa amargues o viscoses. Per aquesta raó, normalment el contingut d'aquest tipus de fruites en les begudes no és superior al 25% o al 50%. Només afegint aigua i sucre a aquest tipus de sucs podem aconseguir begudes d'un sabor exquisit.

Què és exactament una beguda de fruites?

Obrir

Depenent de la varietat corresponent, les begudes de fruites contenen únicament entre un 6% i un 30% de suc. A part de l'aigua i el sucre, també es permet afegir legalment vitamines i aromatitzants.

Què signifiquen els clotets de les ampolles granini?

Obrir

La història dels clotets de granini es remunta a l'any 1969. Ja en aquella època cridava l'atenció l'increïble disseny de l'ampolla transparent. Amb el transcurs del temps, l'ampolla de granini s'ha convertit en una veritable marca comercial. Ens agrada dir que cadascun dels clotets simbolitza una de les bones raons per les quals la gent prefereix granini.

De quina manera es controla la producció de les begudes granini? Quines proves de qualitat es fan?

Obrir

Mitjançant el procés de producció de granini es garanteix el control de la qualitat partint d'uns estàndards molt alts. Aquest procés comença amb les auditories que es realitzen de forma regular per mitjà d'instituts independents. A més a més, totes les matèries primeres que s'envien han de superar un exhaustiu control microbiològic. Al llarg del procés de fabricació, un producte de granini passa fins a 50 controls fins arribar al control de qualitat final que ha de superar abans del seu enviament.