Cremós de xocolata sota un vel de taronja, tocs balsàmics i menta

Ingredients

  • Pel cremós de xocolata:
  • •150 gr de xocolata amb un 70% de cacau
  • •125 gr de nata
  • •125 gr de llet
  • •2 rovells
  • •30 gr de sucre
  • Pel vel de taronja àcida:
  • •100 ml de suc de granini de Taronja
  • •1 gr d'agar agar en pols*
  • •1 fulla de gelatina
  • •1 grill de taronja
  • Pels tocs balsàmics:
  • •1 caramel d'eucaliptus
  • •Fulles de menta fresca
  • * Les podem trobar en botigues de productes ecològic.

Descripció

Les postres líquides més afrodisíaques i sensuals.

Elaboració

Comencem pel cremós de xocolata. Elaborem una crema anglesa, és a dir, escalfem la nata i la llet amb el sucre i els rovells fins que s'arribi a una temperatura de 80°C. És important que la crema no arribi a bullir sense deixar de remoure amb una espàtula de silicona, ja que si no ho fem la crema es podria tallar. Un cop feta la crema anglesa, afegim la xocolata picada i barregem fins que estigui fosa. Aboquem el cremós de xocolata en una màniga pastissera i la posem a la nevera que es refredi. Tot seguim preparem el vel de taronja àcida. Escalfem el suc granini de taronja amb l'agar-agar sense deixar de remenar amb unes varetes. Quan arrenqui el bull, retirem i afegim la gelatina que prèviament haurem deixat en remull en aigua freda. Remenem bé i colem. Estenem la barreja en una safata i formem una capa que tingui un gruix d'un mil•límetre. Deixem refredar a la nevera. Finalment, per donar el toc balsàmic, posem el caramel d'eucaliptus en un recipient per a microones i l'escalfem fins que es fongui. Deixem refredar una miqueta i amassem amb els dits. Separem i formem fils de caramel. Deixem refredar a temperatura ambient.